Turkiyeresellers
turkiyeresellers Logo
Turkiyeresellers
Turkiyeresellers

LinkedIn Hakkında Bilinmesi Gerekenler

LinkedIn Hakkında Bilinmesi Gerekenler


LinkedIn özellikle kariyer ve iş hayatı için ağ oluşturmada en yaygın kullanılan platformlardan biri haline geldi. Geleneksel toplantı ve sosyalleşme açısından yerini sağlama alan bu platform hakkında çoğumuz yüzeysel bilgilere sahibiz. Fakat geniş bir arayüze sahip olduğu için hakkında bilmediğimiz çok şey var. LinkedIn hakkında bilinmesi gerekenler için yazıyı okumaya devam edin. 

Profilinizi Oluşturun

Profilinizi, diğer profesyonel profillerden örnek alarak düzenleyin. Kendi isminizi Google üzerinde arattığınızda en üstte LinekdIn profiliniz gözükecektir. Bu da demek oluyor ki insanlar internette sizi ararken aldıkları ilk izlenim bu siteden olacak. Bu nedenle iyi bir görüntü oluşturmak gerekir.

Gruplara Katılın

Gruplar iş sahalarının uzmanlarının içerik paylaştığı, insanların birbirinden tavsiye istediği ve iş ilanı verilebilen ya da iş arayan kişilerin bulunduğu bir alandır. Bu nedenle LinkedIn üzerinden, mesleğinize uygun gruplara girmek kariyeriniz açısından önemlidir. 

Biyografinize Anahtar Sözcük Ekleyin 

Profilinizdeki “Hakkında” kısmına mutlaka sektörünüzle ve mesleğinizle ilgili anahtar sözcükler ekleyin. Örneğin mesleğiniz yazarsa “Çocuk kitabı yazarı” gibi anahtar kelimeler kullanın. Bunun yanı sıra coğrafi konumunuzu da eklemeniz iş arayışınız konusunda faydalı olacaktır. 

Gönderi Paylaşın

LinkedIn hesabınızda başarılı gönderiler paylaşmak önemlidir. İşiniz ve sektörünüzle ilgili gelişmeleri ya da iyi olduğunuz bir konu hakkında bilgilerinizi paylaşın. Bunun yanı sıra kişisel ve eğlenceli ama sektörünüzden çok da uzaklaşmadığınız gönderiler paylaşmak da işe yarayabilir. 


Turkiyeresellers Hashtag


instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram hikaye izlenme smm panel cheap smm panel tiktok takipçi satın al tiktok takipçi hilesi