Turkiyeresellers
turkiyeresellers Logo
Turkiyeresellers
Turkiyeresellers

2022 İnstagram’ın Önemli Özellikleri

2022 İnstagram’ın Önemli Özellikleri


İnstagram profiliniz için gizli instagram özellikler, hesabınızı büyütme stratejilerinizi üst seviyeye çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Sizler için en önemli özellikleri araştırdık ve derledik. Okumaya devam edin!

-Müşteri memnuniyeti açısından müşteri hizmetlerinizi geliştirmek önemlidir. Bu yüzden “hızlı yanıtlar” özelliğini kullanabilirsiniz. 

-Yorum kısıtlamaları ve etiketleme kısıtlamaları kullanabilirsiniz. Bu sayede size hitap etmeyen içerik oluşturucularından, markalardan ve haterlardan korunabilirsiniz. 

-Takipçileri yönlendirmek için İnstagram Hikayenize “küçük işletme desteği” isimli çıkartma ile dükkan etiketleyebilirsiniz. Burada genellikle butik markalar için destek storyleri bulunmaktadır. 

-İnstagram takipçi satın al ve İnstagram beğeni satın al paketlerimizden yararlanarak hesabınızı büyütebilirsiniz. 

-Kaydedilen gönderiler klasörlerde düzenlenebilmektedir. Bu sayede aradığınız gönderiyi, klasörler aracılığıyla bulabilirsiniz. 

-Olumlu yorumları yorumların en üstüne sabitleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra İnstagram yorum satın al paketlerimiz ile etkileşiminizi artırabilirsiniz. 


Turkiyeresellers Hashtag


instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram hikaye izlenme smm panel cheap smm panel tiktok takipçi satın al tiktok takipçi hilesi