Turkiyeresellers
turkiyeresellers Logo
Turkiyeresellers
Turkiyeresellers

Bilinmeyen İnstagram Özellikleri : Bu İpuçları Sayesinde Fenomen Olun!

Bilinmeyen İnstagram Özellikleri : Bu İpuçları Sayesinde Fenomen Olun!


İnstagram kullanım rahatlığı açısından epeyce özellik sunmaktadır fakat bu özellikler çoğu kullanıcı tarafından bilinmektedir. Bu yazımızda sizler için instagram’ın bilinmeyen özelliklerinden bahsedeceğiz!

Hızlı Yanıtlar 

Küçük bir işletmeyseniz, tek bir konu üzerinde içerik üreticiliği yapıyorsanız (örneğin yemek) ya da normal bir kişisel hesap olsanız daha size gelen ve sıkça sorulan soruları zaten biliyorsunuzdur. Hızlı yanıt özelliği ile SSS’ları hızlı ve kolay bicinde yanıt verebilirsiniz. Peki, bu yanıtlar nasıl yapılır?

*İnstagram’da herhangi bir sohbette aşağıda bulunan artı simgesine tıklayın. 

*Balon içinde üç nokta olan simge var. Bu simge hızlı yanıt simgesidir. 

*Yeni Hızlı Yanıt bölümünden benzersiz yanıtlarınızı hazırlayarak isimlendirin.

Story’de Link Paylaşımı

İnstagram önceden yalnızca 10 bin takipçi üzerine link paylaşımını kullandırıyordu. Fakat artık her hesap link paylaşabiliyor. Bu da demek oluyor ki iş birlikleri için önünüzde bir engel yok. Tabii her ne kadar link verebiliyor olsanız da 1000 takipçili bir hesapta para kazanmanız oldukça güç olacaktır. Bu nedenle İnstagram takipçi satın alma işlemleri yaparak erişimlerinizi artırabilirsiniz. 

Turkiyeresellers İnstagram Beğeni Takipçi ve Görüntüleme Satın Alma

Yukarıdaki özellikler maddi gelir elde etmek için büyük adımlardır. Bu adımı daha da güçlendirmek için üçüncü taraf bir hizmet kullanmanız da bilinmeyen özelikler arasındadır.  İnstagram beğeni satın al paketlerinden yararlanarak gelirinizi artırmaya yardımcı olabilirsiniz. 

Sitemiz üzerinden İnstagram görüntülenme satın al paketleri gibi pek çok pakete ulaşabilirsiniz.  


Turkiyeresellers Hashtag


instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram hikaye izlenme smm panel cheap smm panel tiktok takipçi satın al tiktok takipçi hilesi