Turkiyeresellers
turkiyeresellers Logo
Turkiyeresellers
Turkiyeresellers

instagramda Popüler Olma

instagramda Popüler Olma


Instagram, fotoğrafları ve komik videoları anında paylaşarak aile üyeleri ve arkadaşlarla bağlantı kurmanın eğlenceli bir yoludur. Fakat daha kalabalık bir çevre yapmak istiyorsan daha fazla takipçi kazanmak ve daha fazla beğeni almak için bazı ipuçları ve teknikler öğrenebilirsin. Uygulamayı düzgün kullanmayı ve insanların keyif alacağı ilgi çekici fotoğraflar çekmeyi öğren.

Diğer popüler hesapları takip et ve paylaştıkları gönderilere yorum yap. Takip etmek ve etkileşime geçmek için bazı ünlü hesapları ve birkaç popüler Instagram hesabı seç. Diğer takipçilerin sayfana göz atmasını ve seni takip etmesini sağlamak için bu seçtiğin hesapların paylaştıkları gönderilere düzenli olarak yorum yap.

Instagram bu yönteme karşı çıksa da çok popüler bazı hesapları (Bieber, One Direction, Kim Kardashian) önce takip edip sonra takip etmeyi bırakmak sana çok hızlı bir şekilde birkaç takipçi kazandırabilir. Ancak bu, hesabının askıya alınmasına da sebep olabilir.

Popüler sayfalara spam gönderme. Birçok insan, çok popüler sayfalarda "Selam, beni takip edin!" şeklinde yorum yapmayı seviyor olsa da bu, olumsuz yorumlar almana sebep olur ve nadiren işe yarar. Ayrıca vasat bir görüntü çizer.

Birkaç "takipçi kazan" uygulamasını veya İnternet sitesini dene. Takipçi kovalamayı biraz daha kolay hâle getirmek için tasarlanmış çeşitli uygulamalar ve siteler var. Tüm bunlar aslında fotoğraf beğenerek ve başka görevler yaparak sermaye veya "coin" oluşturmana olanak sağlar. Bu da bunlar karşılığında sana takipçi kazandırır. Tüm bu uygulamalar birbirinden biraz farklı çalışır ve bazı uygulamalarda ödeme yapman gerekir.


Turkiyeresellers Hashtag


instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram hikaye izlenme smm panel cheap smm panel tiktok takipçi satın al tiktok takipçi hilesi