Turkiyeresellers
turkiyeresellers Logo
Turkiyeresellers
Turkiyeresellers

Instagram Takipçi Sayısı Nasıl Artar

Instagram Takipçi Sayısı Nasıl Artar


Instagram uygulamasında aktiflik durumu da takipçi arttırmak için önemli bir konudur. Kişiler aktif bir şekilde hesaplarını yöneterek, daha fazla kişiye ulaşabilir. Organik takipçi kişiler tarafından her zaman tercih ediliyor. Takipçilerin aktif olması, hesapta alınacak olan etkileşimlerin artmasına neden olacaktır. 

Doğru Hashtag’ler Sizi İstediğiniz Hedef Kitleye Ulaştırır 

Hashtaglerin kullanımı diğer sosyal ağlarda olduğu gibi İnstagram’da da fazlasıyla önemli. Hatta hashtag kullanımı en çok bu platformda etkili dersek abartmış olmayız. İnstagram’da bir paylaşımda 30’a kadar hashtag kullanılabiliyor. Ancak bu sınırı zorlayan ve hashtag kullanımını abartan kullanıcılar daha fazla kullanıcıya ulaşacaklarını, takipçi sayılarını arttırabileceklerini düşünse de aslında pek de öyle olmuyor. Çünkü bir gönderi paylaşıldığında ve fazlasıyla hashtag kullanıldığında bu paylaşım kalıcı değil geçici takipçi sayısına ulaşmanıza sebep oluyor. Hesabınızın temasıyla ilgisiz hashtagler sonucu sayfanızı takip eden kullanıcıların yaklaşık yüzde 90’nı bir süre sonra takipten çıkabiliyor. Kalıcı takipçiler kazanmak için önemli olan hashtag kullanımı nasıl olmalı sorusuna şu şekilde yanıt verebiliriz;

Örneğin bir doğa fotoğrafı paylaştığınızda #doğa, #manzara, #photo gibi 10 adete kadar ilgili hashtag kullanmanız yeterli olacaktır. Bu hem takipçi kaygısı taşımadığınızı, kaliteli, gerçekten yararlı ve görselliğe önem verdiğinizi karşı tarafa hissettirecek, benzer içeriklerle aynı titizliği göstererek paylaşımlara devam ettiğinizde size kalıcı takipçiler kazandıracaktır. Bu da hesabınızın popülerliğini ve kalitesini arttıracaktır.

Hesabınızı Diğer Sosyal Ağlarla Destekleyin

Instagram’da takipçi arttırmak için önemli adımlardan biri de diğer sosyal ağlardan destek almaktır. Facebook ve Twitter gibi hesaplarınızda var olan takipçilerinizin de İnstagram hesabınızı takip etmelerini sağlayabilirsiniz. Instagram’da yaptığınız paylaşımlarınızı diğer ağlarda da paylaşmanız takipçi hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olur.

Birkaç "takipçi kazan" uygulamasını veya İnternet sitesini dene. Takipçi kovalamayı biraz daha kolay hâle getirmek için tasarlanmış çeşitli uygulamalar ve siteler var. Tüm bunlar aslında fotoğraf beğenerek ve başka görevler yaparak sermaye veya "coin" oluşturmana olanak sağlar. Bu da bunlar karşılığında sana takipçi kazandırır. Tüm bu uygulamalar birbirinden biraz farklı çalışır ve bazı uygulamalarda ödeme yapman gerekir.


Turkiyeresellers Hashtag


instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram hikaye izlenme smm panel cheap smm panel tiktok takipçi satın al tiktok takipçi hilesi