Turkiyeresellers
turkiyeresellers Logo
Turkiyeresellers
Turkiyeresellers

Keşfete Nasıl Düsülür?

Keşfete Nasıl Düsülür?


İnstagram’da keşfet bölümü her kullanıcının bildiği ve hesabını büyütmek isteyenlerin hayalini kurduğu bir bölümdür. Keşfet sayesinde insanların takip etmediği hesapların da içeriğini görmesini sağlamaktadır. Doğal yollardan kitlesini büyütmek isteyen kurum, firma ve kişiler için geri plana atılamayacak kadar önemlidir. Keşfete çıkmak zor sanılıyor fakat birkaç unsura dikkat edildiği taktirde o kadar da zor değildir. Pekala, İnstagram keşfete nasıl düşülür?

İnstagram’da Keşfete Çıkmak

İnstagram algoritması bir yıl içinde iki veya üç kez değişmektedir. Bu nedenle yeni algoritma ile işler biraz daha değişti. Instagram’da keşfete çıkmak konusu için yardımcı olacakları madde madde listeleyelim. 

1.Takipçi sayınızı arttırın. Çünkü paylaşımlarınızı önce kendi kitleniz görmektedir. 

2.Paylaşımlar da birbirine uyumlu filtre ve efektler kullanın. 

3.Hashtag kullanımına dikkat edin. Paylaşım içeriğine uygun 2 adet, konumuza göre 1 adet, sektöre uygun 1 adet ve 500k altı 1 ya da 2 hashtag kullanın

4.Konum bildirin. 

5.Paylaşım zamanına dikkat edin. Hesabınızın istatistikler kısmında en çok etkileşim aldığınız saatleri bulabilirsiniz. Bu saatlere uygun paylaşım yapın çünkü Instagram algoritması paylaşımın ilk 1 saati gelen etkileşime göre sizi öne çıkarmaktadır. Bu bir saat içinde düşük etkileşim alırsanız keşfete çıkamazsınız. 

6.Son olarak, insanları yorum atmaya teşvik edecek bir cümle kullanın. Örneğin “benim yaşımı tahmin edin” ya da “sizce en sevdiğim renk ne?” gibi sorular ile kullanıcıları yorum atmaya yönlendirin. 

Turkiyeresellers Hashtag


instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram hikaye izlenme smm panel cheap smm panel tiktok takipçi satın al tiktok takipçi hilesi