Turkiyeresellers
turkiyeresellers Logo
Turkiyeresellers
Turkiyeresellers

Smm Panel’de Sipariş Nasıl Verilir?

Smm Panel’de Sipariş Nasıl Verilir?


Smm panel aslında toptancı mantığında bir platformdur. Yüksek sayılarda veri almak için, takipçi satan platformlar sıklıkla tercih eder. 

Smm panel’de sipariş nasıl verilir sorucu pek çok site sahibi için elzemdir. Fakat uzun ya da uğraştırıcı değildir. Giriş ve sipariş oluşturmak eski düzenlere göre bir hayli basite indirgenmiş durumdadır. Panel üzerinden sipariş oluşturma süreci dört aşamalıdır. 

-Öncelikle bir kategori seçimi yapılır. 

-Sonrasında istenilen servisin seçimi yapılır. 

-Link girişi yapılarak devam edilir. 

-Gönderilecek veri miktarı belirlemek ile işlem sonlandırılır. Burada istenilen miktarda veri seçilebilir.

Sadece bu aşamalar ile sipariş işlemi kolay ve hızlı biçimde halledilir. 

Smm Panel siparişleri APİ ile mi çalışır?

Smm panellerin büyük bir kısmı APİ ile çalışır. Bu da otomatik oldukları anlamına gelir. APİ sayesinde 7 /24 sipariş verilebilir. Panellerin çok ufak bir kısmı manuel olarak hizmet verir. Manuel hizmet veren panellerde standart saat limiti vardır. Bu nedenle yalnızca belirlenen standart saatlerde teslim yaparlar. 

İnstagram takipçi satın al platformları Smm panellerden alırlar. Yani müşterilerine bu panellerden aldıkları verileri sunarlar. En ucuz smm panel bulmak şaşırtıcı değildir fakat aralarından en güvenilir olan firmayı seçmek gerekmektedir. Türkiye’nin en ucuz smm paneli arayışlarınız adına internetten kısa araştırma yapmak site bulmanız için yeterlidir. Lakin bulunan panellerin güvenilir olmasına oldukça önem vermeniz gerekir.

Turkiyeresellers Hashtag


instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram hikaye izlenme smm panel cheap smm panel tiktok takipçi satın al tiktok takipçi hilesi