Turkiyeresellers
turkiyeresellers Logo
Turkiyeresellers
Turkiyeresellers

Takipçi Nasıl Kasılır?

Takipçi Nasıl Kasılır?


Sosyal medya gün geçtikçe hayatlarımızda geniş bir alan kaplamaya başladı. Kimileri bu platformlarda ticaret yaparken kimileri hizmet pazarlıyor. Kimileri ise influencer olma yolunda ilerleyerek markalar ile işbirlikleri yaparak para kazanıyor. Hal böyle olunca da kullanıcılar arasında bir takipçi rekabeti oluşuyor. Dijital hayatta bir kişiyi ileriye taşıyacak en elzem konu takipçi sayısıdır. Takipçiniz ne kadar çoksa o kadar öne çıkıyorsunuz rakiplerinizden. 

Takipçi kazanmak için tek bir yöntem yok. Takipçi nasıl kasılır denildiğinde çok fazla cevap alınır. Pek çok yöntem var ve bunları öğrenerek aralarında bir seçim yapmak gerekiyor. İlk yöntem manuel olarak kendi işlemlerinizi yaptığınız yöntemdir. Bu yöntem çok vakit almak ile birlikte uzun bir vadede sonuç elde etmenizi sağlar. Platform içerisindeki diğer kullanıcılara takip isteği atarak ya da beğeni ile yorum yaparak etkileşim almaya çalışmaktır. 

Buradaki önemli püf nokta popüler hesapların paylaşımlarını sıkı takip etmektir. Çünkü takipçi kasmak için popüler kişilerin paylaşımı idealdir. Paylaşım yaptıkları ilk dakikalarda paylaşım çok yoğun beğeni alır. Buradaki kullanıcılara istek atmak iş görecektir. Fakat dikkat edilmesi gereken unsur algoritmaların kurallarıdır. Örneğin, İnstagram algoritması günde 150-200 kişiye takip isteği atmayı kabul etmektedir. Buraya kadar önerilen yöntemlerin hepsi hesabınızın yavaş büyümesini sağlar ve kalıcı takipçi konusunda soru işareti bırakmaktadır. 

Hesabını daha kısa zamanda daha çok büyütmek isteyen kişiler genellikle takipçi kasmak için İnstagram takipçi satın al gibi paketler kullanmaktadır. Üstelik yalnızca birkaç dakikalık işlemler ile online olarak bu yöntem halledilebilmektedir. Kaldı ki bu paketler yalnızca İnstagram değil, Twitter, Tiktok  ve Youtube gibi tüm platformlar için kullanılmaktadır. 


Turkiyeresellers Hashtag


instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram hikaye izlenme smm panel cheap smm panel tiktok takipçi satın al tiktok takipçi hilesi