Turkiyeresellers
turkiyeresellers Logo
Turkiyeresellers
Turkiyeresellers

Youtube'da Fenomen olma Yolları

Youtube'da Fenomen olma Yolları


İster yeni bir isim, isterse yılların şarkıcısı olsun, YouTube ilk akla gelen adres. Online istatistik portalı statista'nın verilerine göre Youtube'a her saat yüzlerce video yükleniyor. Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında paylaşılması halinde başarı şansı daha da artıyor.

YouTube'da en çok tıklanan 10 videonun hemen hepsi müzikle ilgili. Örneğin Adele geçen sonbahar yayınladığı Hello şarkısının klibiyle YouTube'da tüm zamanların en çok tıklanan videoları arasına girdi. Hello, 1 milyar 200 milyondan fazla tıklandı. 1 milyar tık sınırına 100 günden daha az sürede ulaşarak bir rekor kırdı.

Başarılı bir klibin önemli ögelerinden birini de mizah unsuru oluşturuyor. Ancak geniş bir kitlenin mizah duygularına hitap edebilmek işin zorluğunu oluşturuyor. O nedenle en çok sevilen YouTube videolarının hep birbirinden farklı özellikte olduğu dikkat çekiyor.

Birkaç "takipçi kazan" uygulamasını veya İnternet sitesini dene. Takipçi kovalamayı biraz daha kolay hâle getirmek için tasarlanmış çeşitli uygulamalar ve siteler var. Tüm bunlar aslında fotoğraf beğenerek ve başka görevler yaparak sermaye veya "coin" oluşturmana olanak sağlar. Bu da bunlar karşılığında sana takipçi kazandırır. Tüm bu uygulamalar birbirinden biraz farklı çalışır ve bazı uygulamalarda ödeme yapman gerekir.


Turkiyeresellers Hashtag


instagram takipçi hilesi instagram beğeni hilesi instagram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram hikaye izlenme smm panel cheap smm panel tiktok takipçi satın al tiktok takipçi hilesi